Meow
BRUH idkSAY MEOW IN JAPANESE.
YESSSYESYESYESSTOP MOCHI I DIDNT SEE UR SIG UNTIL NOW I LOVE ITMSMAMSMSMMSMSMSMMSMSSMMSM
EMOEMOEMOEMOEMOEMOOEMEOEMEOEMEOEEMEYESSSYESYESYES
EMOOOOAHHHHHHHHHRHHAHHHHHHHHHHHHHHHHEMOEMOEMOEMOEMOEMOOEMEOEMEOEMEOEEME
OUH I WAS BOUTTA SING EMO BOY BY AYESHA EROTICA BUT UHM NO EMOEMOEMEOMEOEMOEMOOOOAHHHHHHHHHRHHAHHHHHHHHHHHHHHHH
STOP LYSFM FOR THAT AND OOO WHAT BOUT EMO GIRLOUH I WAS BOUTTA SING EMO BOY BY AYESHA EROTICA BUT UHM NO EMOEMOEMEOMEOEMO![]()
STOP ALL I LISTEB TO IS KPOP AND MI JASON DERULO AND AYESHA EROTICA AND PINKPANTERESS IDKIDKIDKSTOP LYSFM FOR THAT AND OOO WHAT BOUT EMO GIRL
NAH IMA GET YOU INTO WHAT I LISTEN BRUHSTOP ALL I LISTEB TO IS KPOP AND MI JASON DERULO AND AYESHA EROTICA AND PINKPANTERESS IDKIDKIDK
BETBETBET IM GUNNA GROW UP TO BE MOCHINGNGY BUT UHM I USE AMAZON MUSIC AND NOT SPOTIFY ON MI PHONE AND MY CHROMEBOOK AT HOME IS LOCKED CUZ I CHOSE TO SKIP SCHOOL AND MY MOM FOUND ME HIDING UNDER MY BEDDDDDNAH IMA GET YOU INTO WHAT I LISTEN BRUH
BREH SPOTIFY IS PEAK (you can text people on there now on phone) AND WHY U GETTING CAUGHT EASILY BRUHBETBETBET IM GUNNA GROW UP TO BE MOCHINGNGY BUT UHM I USE AMAZON MUSIC AND NOT SPOTIFY ON MI PHONE AND MY CHROMEBOOK AT HOME IS LOCKED CUZ I CHOSE TO SKIP SCHOOL AND MY MOM FOUND ME HIDING UNDER MY BEDDDDD
WOAH WHAT THE SPOTIFY IS A MESSAGING APP NOW???- I got caught cuz she didn’t see me walk out of the front door for the bus CUZ THEY INSTALLED CAMERAS TO WATCH ME.BREH SPOTIFY IS PEAK (you can text people on there now on phone) AND WHY U GETTING CAUGHT EASILY BRUH
YESSSSSS LMAO reasons why i LOVE SPOTIFY and because i had Spotify my whole life. AND LMFAO THATS JUST SAD LMAO BUT THEY AINT MAD AT U RIGHT?WOAH WHAT THE SPOTIFY IS A MESSAGING APP NOW???- I got caught cuz she didn’t see me walk out of the front door for the bus CUZ THEY INSTALLED CAMERAS TO WATCH ME.
Guess..YESSSSSS LMAO reasons why i LOVE SPOTIFY and because i had Spotify my whole life. AND LMFAO THATS JUST SAD LMAO BUT THEY AINT MAD AT U RIGHT?
they are??Guess..
Yeah they lock me in my room with my school Chromebook AND FORGIT MY PHONEthey are??
oh naw im scared of your parents now getting locked in yo room is just no BUT DAM coooollllllllll teach me how to sneak my devices if i ever get in trouble when my devices get taken away (im jsp dont)Yeah they lock me in my room with my school Chromebook AND FORGIT MY PHONE![]()
OUHoh naw im scared of your parents now getting locked in yo room is just no BUT DAM coooollllllllll teach me how to sneak my devices if i ever get in trouble when my devices get taken away (im jsp dont)