- Website
- roaesthetic.carrd.co
- Credits
- 1,881
OofTY The bottom one wouldn't go through so I had to stab it with a sewing needle to get it to go through
did it hurt a lot
OofTY The bottom one wouldn't go through so I had to stab it with a sewing needle to get it to go through
Not really since ive had it pierced for a while nowOof
did it hurt a lot
ohhhh okNot really since ive had it pierced for a while now
TYohhhh ok
well it looks cutesy!
You are pretty!View attachment 155543 idrk if u can see but my hair is shorter now and mi got small layers yay!
THANK YOU AERIIIIYou are pretty!
PRETTY. BRO IM NOT EVEN TRYING RO GLAZE YOU RN BUT YOU LOOK LIKE HEUNING KAI AND HIS SISTERS LOWKEYView attachment 155543 idrk if u can see but my hair is shorter now and mi got small layers yay!
TYYYYY WOAHHHH HUENING ASH CRAZY TYTTGUYWGIEO TYTYTTYTY RYUUUPRETTY. BRO IM NOT EVEN TRYING RO GLAZE YOU RN BUT YOU LOOK LIKE HEUNING KAI AND HIS SISTERS LOWKEY
YW ASHY PASHYTYYYYY WOAHHHH HUENING ASH CRAZY TYTTGUYWGIEO TYTYTTYTY RYUUU
OMG CHOI MY BF YOU LOOK AMAZINGView attachment 155543 idrk if u can see but my hair is shorter now and mi got small layers yay!
THANK YEWZ ROA MI GFFOMG CHOI MY BF YOU LOOK AMAZING
NO PROBLEM CHOI MY BF <3THANK YEWZ ROA MI GFF
PRETTYView attachment 155543 idrk if u can see but my hair is shorter now and mi got small layers yay!
THANK YOUUUPRETTY
OfcccccccccccccccccccTHANK YOUUU
AWWWWWWWWW MY BABY ASHHHHHHHHHHHHHH YOU LOOK SO PRETTYYYYYYYYYYYView attachment 155543 idrk if u can see but my hair is shorter now and mi got small layers yay!
THANK YOU MAMAMAMAMAMAMAMAAAAAAWWWWWWWWW MY BABY ASHHHHHHHHHHHHHH YOU LOOK SO PRETTYYYYYYYYYYY
NP MY BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTHANK YOU MAMAMAMAMAMAMAMAAAAA
AW LIL ASH SO CUTEView attachment 155543 idrk if u can see but my hair is shorter now and mi got small layers yay!