Okay so number 1, I've met some really nice people on here and I'm really liking this community. I'm hoping you guys could give me any recommendations for dramas. Any genre is fine. Number 2, I feel like Filipino dramas deserve more hype! I suggest She's Dating The Gangster, Just The Way You Are, or Vince Kath & James! All are on netflix.
さて、ナンバー1、私はここで本当に素敵な人々に会いました、そして私は本当にこのコミュニティが好きです。皆さんがドラマの推奨事項を教えてくれることを願っています。どんなジャンルも大丈夫です。ナンバー2、私はフィリピンのドラマがもっと誇大広告に値するように感じます!彼女はギャングと付き合っていることをお勧めします。すべてがNetflixにあります。
さて、ナンバー1、私はここで本当に素敵な人々に会いました、そして私は本当にこのコミュニティが好きです。皆さんがドラマの推奨事項を教えてくれることを願っています。どんなジャンルも大丈夫です。ナンバー2、私はフィリピンのドラマがもっと誇大広告に値するように感じます!彼女はギャングと付き合っていることをお勧めします。すべてがNetflixにあります。